RE/MAX Balloon

Πολιτική Ενημέρωσης Ιστοτόπου

Γενικά

Η παρούσα πολιτική ενημέρωσης έχει ως στόχο να ενημερώσει εσάς που επισκέπτεστε τον παρόντα διαδικτυακό ιστότοπο https://remaxuniversity.gr/, αναφορικά με την γενικότερη πολιτική χρήσης και τους σκοπούς του παρόντος ιστοτόπου, τις δυνατότητες πλοήγησης, τα στοιχεία της Διαχειρίστριας Εταιρείας καθώς και το γεγονός ότι ο παρών ιστότοπος δεν συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτά περιγράφονται στις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων 2016/679 («GDPR»).

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων περιλαμβάνει:

  1. Πληροφορίες για την Διαχειρίστρια Εταιρεία.
  2. Τον τρόπο σύνδεσης στην πλατφόρμα online courses.
  3. Πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο τρίτων μερών στην ιστοσελίδα και τους υπερσυνδέσμους (Links).

1. Διαχειρίστρια Εταιρεία

Διαχειρίστρια του παρόντος ιστοτόπου αποτελεί:

H «REFRAN ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ».

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λ. Κομνηνών – Αδ. Κοραή 1, Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ΤΚ 55236.

E-mail: info@remax.gr

2. Τρόπος Σύνδεσης στην πλατφόρμα online courses

Εάν είστε γραφείο RE/MAX – μέλος του Δικτύου μας μπορείτε να συνδεθείτε μέσω της φόρμας σύνδεσης στην ενότητα online courses με τα διαπιστευτήρια γραφείου σας. Προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση χρήστη και να συνδεθείτε, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το username που έχετε λάβει με την έναρξη της συνεργασίας σας με τη RE/MAX και τον κωδικό που εσείς επιλέξατε και ενεργοποιήσατε και είναι γνωστός μόνο σε εσάς.

3. Περιεχόμενο τρίτων μερών στην ιστοσελίδα και υπερσύνδεσμοι (Links)

Η «REFRAN ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες λοιπών τρίτων μερών στους οποίους παραπέμπει ο ιστότοπος μέσω συνδέσμων, hyperlinks ή banners τους. Η διαχειρίστρια δεν εγγυάται ούτε δύναται να ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο και την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων του ιστοτόπου που παρατίθεται με σύνδεσμο (link). Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, οφείλετε να απευθύνεστε στους αντίστοιχους ιστοτόπους που φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η πρόσβαση με τη χρήση των παρεχόμενων συνδέσμων στον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο λαμβάνει χώρα με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά την πρόσβαση του χρήστη σε άλλες εφαρμογές/ιστοσελίδες/πλατφόρμες/λογισμικά και υπηρεσίες. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των εφαρμογών/ιστοσελίδων/πλατφόρμων/λογισμικών και υπηρεσιών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

Κάνοντας κλικ στις επιλογές “Γίνε Σύμβουλος Ακινήτων” και “Δημιούργησε το δικό σου γραφείο RE/MAX” μεταφέρεστε από το περιβάλλον της remaxuniversity.gr στο περιβάλλον της remax.gr. Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα remax.gr και η χρήση των δυνατοτήτων που προσφέρει συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και η «REFRAN ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και η περαιτέρω ενημέρωση θα συντελείται στο περιβάλλον της remax.gr.

Ενημέρωση της παρούσας πολιτικής

Η τελευταία ενημέρωση της παρούσας πολιτικής πραγματοποιήθηκε στις 6/9/2022.

Ενδέχεται να αναθεωρούμε την παρούσα πολιτική ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εφόσον το κρίνουμε αναγκαίο για τη συμμόρφωση με αλλαγές στη νομοθεσία ή για άλλον λόγο. Η αναθεωρημένη πολιτική θα τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία δημοσίευσης/ανάρτησης της στην ιστοσελίδα.